Onze visie

Mooi haar begint bij goed overleg. Daarbij kijken we naar de conditie van je haar, de vorm van je gezicht en je persoonlijke wensen. Zodat je met een tevreden gevoel de deur uit gaat!
Fleur de Lee werkt uitsluitend met professionele haarverzorging- en stylingproducten die de beste zorg bieden voor je haar. Onze producten zijn lief voor het haar en de hoofdhuid, want ze zijn parabeen- en sulfaatvrij. Samen kiezen wij met jouw de producten die perfect bij jou passen. Met merken als Kevin Murphy kun je er op vertrouwen dat er gebruik wordt gemaakt van eerlijke producten die ook nog eens goed zijn voor het milieu. Niet voor niets 'skincare for your hair'.

 


Anne-Fleur

Maak kennis met Anne-Fleur Rammeloo, ofwel de haarstyliste van Fleur de Lee. Zij is opgeleid als kapster in Nederland en België. Zij heeft o.a. gestudeerd aan de bekende Mieke Petiet make-up school in Amsterdam. Waarom heeft ze gekozen om zich in Gent te vestigen? Omdat ze houdt van deze prachtige, gezellige stad.

 

Meer weten over de mogelijkheden in de kapsalon? Wij staan je graag te woord, want kwaliteit vraagt immers om een personal touch. Naar de contactpaginaJamie-Lee

 

 

Ontmoet Jamie-Lee Helsens, de jonge barista met een passie voor lekkere koffie, bakken en anderen het beste bieden wat er is. Zij geniet van de geuren en kleuren van deze eeuwenoude stad en wil hier iedereen laten meegenieten van haar passie, koffie! Ze heeft o.a. genoten van een opleiding bij Or Coffee. Deze koffie zal ook terug te vinden zijn in de koffiemachines van Fleur de Lee, gekozen voor zijn kwaliteit, smaak en eerlijkheid. Meer weten over het koffiehuis, bekijk hier het menu of neem contact op met ons op. Fleur de Lee in de media

Het Nieuwsblad

De Hipste adresjes van Gent