Ontdek Fleur de Lee: jouw kapper in Gent.

Fleur de Lee Gent is gevestigd in het hartje van Gent op de Kalandeberg, het mooiste pleintje van Gent. Het kapsalon is gehuisvest in een oud 17e-eeuws pandje, waardoor je niet alleen buiten, maar ook binnen middenin de geschiedenis van de stad zit. 

 

Voldoende parkeergelegenheid is beschikbaar in de omgeving van Fleur de Lee, wat het makkelijk maakt om het kapsalon te bereiken. Daarnaast is het kapsalon centraal gelegen in het stadscentrum van Gent en goed bereikbaar met het openbaar vervoer. 

 

Het kapsalon ligt dichtbij bekende bezienswaardigheden zoals het Gravensteen, de Korenmarkt en de Sint-Baafskathedraal. De levendige buurt waarin Fleur de Lee zich bevindt, biedt daarnaast veel winkels en restaurants om na je kappersbezoek nog even te genieten van de omgeving. 

 

Fleur de Lee is niet alleen een kapsalon, maar ook een koffiehuis. Je kunt beneden op het terras genieten van een heerlijk vers gezette cappuccino, bereid met de beste koffie van OR op de La Marzocco espressomachine. Kom langs bij Fleur de Lee en laat je haar verzorgen in een unieke en historische omgeving in het bruisende Gent.