WEBSHOP

 

Welkom op de officiële webshop van Fleur de Lee. Wil je graag producten van Kevin Murphy bestellen of een cadeaubon?

Dan kan dat hier! Kijk even rond en heb je vragen of kan je niet vinden wat je zoekt, laat het ons weten via messenger of e-mail.

 


KEVIN.MURPHY  producten

 

KEVIN.MURPHY ontwikkelt 'performance based haircare' producten die eco friendly en cruelty free zijn. De producten worden gemaakt met ingrediënten uit de natuur en met de allernieuwste skincare technologie. KEVIN.MURPHY producten zijn gewichtloos, geven het haar stevigheid en zijn ook nog eens parabeen-en sulfaatvrij!

 EVO producten

 

SAVING ORDINARY HUMANS FROM THEMSELFS ™

EVO is een merk met haarproducten dat de status-quo uitdaagt. Ze inspireren om te veranderen met eerlijke producten en respect voor mens en natuur.

Ook de producten van EVO zijn parabeen- en sulfaatvrij.

 

NU 50% korting: OP = OP

 Cadeaubonnen

 

Onze cadeaubonnen zijn te gebruiken in zowel ons koffiehuis als kapsalon. Ideaal cadeau voor familie of vrienden, maar ook leuk voor jezelf! 

 Styling Tools

 

 Color Home Kit

Begint je uitgroei 'to much' te worden of krijgt je haar een kleur die je liever niet wilt? Dan is onze Color Home Kit de ideale oplossing voor jou. Wij maken een kleur speciaal op jouw maat. OPGELET: De Color Home Kit kan je enkel bestellen als je al klant bij ons bent.